Tuinaanleg & tuinonderhoud voor particulier en bedrijf

Het aanleggen van een tuin is altijd maatwerk en daarom werken wij zorgvuldig volgens het ontwerp. Communicatie is tijdens de uitvoering erg belangrijk, om het een tuin te laten worden naar uw wensen. Nadat het tuinontwerp door u is goedgekeurd volgt de aanleg van de tuin.
 
Tuinaanleg
De tuinaanleg gaat in een aantal stappen:
  • Al het plantgoed en benodigde materialen worden besteld en gereserveerd.
  • De tuin wordt voorbereid voor de aanleg, zoals het grondwerk en het verantwoord verwijderen en afvoeren van eventuele afvalstoffen.
  • Indien nodig worden vervolgens de bekabelingwerkzaamheden uitgevoerd voor verlichting en de sproei-installatie.
  • Dan volgt het plaatsen van de zogenaamde harde materialen, zoals bestratingen, schuttingen, kunstgras en vijvers.
  • Tenslotte plaatsen we het levende materiaal, zoals bomen, heesters en vaste planten.
 
Tuinonderhoud
Natuurlijk wilt u graag dat uw tuin mooi blijft en verder goed gedijt. Daarom is het zaak om de tuin goed te onderhouden. Wellicht heeft u groene vingers en is het zelf onderhouden van uw tuin een hobby. Maar u kunt deze werkzaamheden ook uitbesteden aan Bosselaar hoveniers uit Ede. Of u laat alleen het seizoensmatige grove werk aan ons over, zoals snoeien en het verticuteren van uw gazon. In ieder geval is het verstandig om een onderhoudsplan op te stellen. Variërend van twee maal per jaar groot onderhoud tot tweewekelijks totaalonderhoud. Of u kunt meer tijd en aandacht aan uw eigen werk besteden, wanneer wij uw bedrijfstuin onderhouden. Wij kunnen deze projecten van u aannemen of op uurbasis voor u verrichten.
Wilt u met ons een gesprek bij u op lokatie over de aanleg of onderhoud van uw (bedrijfs) tuin? Bel of mail u ons dan vrijblijvend voor een afspraak.