Constructies van schutting tot veranda

Afrasteringen, schuttingen, vlonders en pergola Privacy in uw tuin is belangrijk, zodat u in alle rust kunt genieten. Bosselaar hoveniers biedt afrasteringen en schuttingen in diverse variaties.
 
Schuttingen
Schuttingen kunnen wij in vele soorten en maten leveren. Van hardhouten schuttingen tot aan vuren of douglas houten schuttingen. Voor een goede kwaliteits schutting bent u bij ons aan het juiste adres.
Wij gaan voor goede materialen en een nette afwerking. 
 
Kant en klaar groen
Bosselaar hoveniers levert en plaatst ook kant en klare groensystemen. Systemen die volledig op hoogte groen zijn, zodat u geen jaren hoeft te wachten. Ook voor gevelbegroeiing en groene, geluidsabsorberende schermen. Zelfs daken kunnen wij volledig voor u ‘begroenen’.
 
Schuur of tuinhuis
Ruimte is altijd makkelijk, al is het om uw tuingereedschap, terrasmeubels, kussen of fietsen te bergen. Wellicht heeft u planten die moeten overwinteren, zo krijgt uw tuinhuis ook de functie van oranjerie. Alles netjes opgeruimd, droog en onder handbereik. Ook voor een kunststof of hardhouten vlonder, houten of aluminium veranda of pergola kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u bv. ook schuren met een vast fundering plaatsen. Bel of mail ons om de mogelijkheden te bespreken.