Onderhoud

Natuurlijk wilt u graag dat uw tuin mooi blijft en verder goed gedijt. Daarom is het zaak om de tuin goed te onderhouden. 

Tuinonderhoud

Wellicht heeft u groene vingers en is het zelf onderhouden van uw tuin een hobby. Maar u kunt deze werkzaamheden ook uitbesteden aan Bosselaar hoveniers uit Veenendaal. Of u laat alleen het seizoensmatige grove werk aan ons over, zoals snoeien en het verticuteren van uw gazon. In ieder geval is het verstandig om een onderhoudsplan op te stellen. Variërend van twee maal per jaar groot onderhoud tot tweewekelijks totaalonderhoud. Of u kunt meer tijd en aandacht aan uw eigen werk besteden, wanneer wij uw bedrijfstuin onderhouden. Wij kunnen deze projecten van u aannemen of op uurbasis voor u verrichten.

Is uw tuin niet meer zoals u het ooit eens voor ogen had, of vindt u dat het ook eens tijd voor verandering is? Wij van Bosselaar verzorgen ook het aanleggen en ontwerpen van nieuwe tuinen!

Wilt u met ons een gesprek bij u op locatie over het onderhoud van uw (bedrijfs) tuin? Bel of mail u ons dan vrijblijvend voor een afspraak.