Boomverzorging

Bosselaar Hoveniers helpt u ook graag met het snoeien, kappen of weg vrezen van uw bomen. Of het nu om het normale snoeiwerk gaat of om echt grote bomen waarbij er gewerkt moet worden met ervaren ETW-ers (European Tree Workers) alles is hierbij bij Bosselaar hoveniers mogelijk.

Ook klussen waarbij eventueel de inzet van een hoogwerker gewenst is kunnen wij allemaal voor u verzorgen.

Voor het onderhoud van monumentale bomen kunt u ook goed bij ons terecht. De mensen die wij hiervoor meenemen hebben vele cursussen en trainingen gevolgd om dit op een goede en veilige manier te doen.

Of het nu een enkele boom is die tussen gebouwen staat opgesloten of dat het een heel bosperceel is, het is voor ons geen probleem maar een klus die wij graag voor u uit handen nemen.

Wij kunnen u helpen met het afvoeren van het groenafval maar ook met het verwijderen en afvoeren van de stobben na de kap van een boom. Hiervoor kunnen wij met een stobbenfrees komen vrezen of met een kraan de stobbe verwijderen en de grond klaarmaken voor een eventuele gewenste nieuwe aanplant of een complete nieuwe tuin.

Voor een goede verzorging is een meestal jaarlijks ofwel tijdig onderhoud aan de boom gewenst. Maakt u hiervoor met ons een afspraak dan kunnen wij u hierover adviseren.

Ook voor uw woonhuis verzekering is het verstandig deskundige hulp in te schakelen zodat u niet voor problemen komt te staan.