Ontwerp & Advies

Wanneer wij voor u aan de slag gaan dan stellen wij u veel vragen. Immers, uw wensen vormen het belangrijkste vertrekpunt als het gaat om het realiseren van een tuin naar uw zin.

Onze missie is een mooie tuin te ontwerpen die aansluit bij uw belevenis. Wij vinden het erg belangrijk om een goede kwaliteitstuin te maken voor jarenlang plezier, een tuin aanleggen is immers niet iets wat u ieder jaar wilt laten doen. Wij maken ons werk dan ook graag tot in de puntjes in orde.

Het contact met u als klant, met aandacht voor uw persoonlijke wensen, is een belangrijk uitgangspunt voor het creëren van een geslaagde tuin. Ons streven is uw gevoel te vertalen in die mooie tuin, waarin u zich thuis voelt. Hierbij houden wij zorgvuldig rekening met de uitstraling van uw woning en de omgevingsfactoren.

Bosselaar hoveniers, voor tuinontwerp & tuinadvies in de gemeente Veenendaal en omgeving.

U kunt tevens bij ons terecht voor het plaatsen van schuttingen, sierbestrating en kunstgras. Of voor het aanleggen van tuinverlichting, vijvers, sproeisystemen en het plaatsen van speeltoestellen. Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak.

Bosselaar hoveniers, voor tuinontwerp & tuinadvies in de gemeente Veenendaal en omgeving.